Ne gasesti si pe Facebook

BINE ATI VENIT LA CLINICA LIFE MEDICAL
Ploiesti, str. Marasesti nr.284, bloc 163D
Tel. 0244 587 171, Fax. 0244 587 373
Mobil. 0724 113 451
email. office@lifemed.ro
Program: Luni - Vineri 8 - 16.30

Medicina Muncii

In baza legislatiei actuale (HG 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor), compania sau angajatorul are obligatia sa efectueze examenul medical la angajare si examenul medical periodic pentru toti angajatii cu contract individual de munca pe perioada determinata sau nedeterminata.

Lipsa fisei de aptitudine atrage nulitatea contractului individual de munca. Concluziile examenului medical la angajare se consemneaza de medicul de medicina a muncii in fisa de aptitudine, care se completeaza in 2 exemplare, unul pentru angajator si unul pentru angajat.

Costul anual per salariat este stabilit prin negociere directa in functie de numarul de angajati, riscurile la care sunt expusi si locul unde se efectueaza controlul medical.


Clinica Life Medical poate prelua toata responsabilitatea legala privind medicina muncii si ofera calitate la un prĂȘt accesibil.


...

Prin semnarea unui contract de medicina muncii angajatorul intra in legalitate si poate stabili impreuna cu noi cea mai buna modalitate de defasurare si plata.Contractul medical presupune esalonarea lunara a serviciilor de medicina a muncii pentru un numar predefinit de angajati ai firmei dvs. cu avantajul flexibilitatii platii. Aveti posibilitatea platii serviciilor de medicina a muncii la efectuare sau prin abonament (lunar sau trimestrial ), stabilind astfel costurile aferente fiecarei luni, fara modificari ale costului pentru acelasi numar de salariati.

Serviciile de medicina muncii pot fi efectuate la CLINICA LIFE MEDICAL sau LA SEDIUL FIRMEI DVS prin asigurarea unui spatiu adecvat. Echipa mobila formata din medic, asistenti si psiholog precum si aparatura medicala de ultima generatie se poate deplasa in orice locatie din ROMANIA.

Servicii medicina muncii oferite conform legislatiei in vigoare:

...

Controale medicale la angajare si periodice pentru evaluarea starii de sanatate a personalului;

...

Consultatii de specialitate si analize medicale;

...

Consultanta referitoare la securitatea si sanatatea in munca pentru agentii economici din toate domeniile de activitate.

Copyright 2019 Life Medical Expert Center. Toate Drepturile Rezervate.